Skrive ophold og retreat med økologisk forplejning

Vi lever i en verden fyldt med larm. Ikke bare hørbar støj, men også kemisk, mental og mange andre former for ”larm” og forstyrrelser. Det kan være svært at finde roen helt ned i storetåen.

 

Dét kan man på Æblegaarden. Her er stilhed. Og ro. Den ro, der kræves for at du kan koncentrere dig om færdiggørelsen af et projekt, stresse af når du står på randen af en stress sygemelding, eller bare gerne vil bruge et par dage på at forkæle dig selv og vække sanserne til live.

 

Et skrive retreat er et refugium for dig der er forfatter, journalist, oversætter, studerende eller selvstændig og som måske har noget du skal have begyndt på eller noget du skal have gjort færdigt. Et stykke arbejde der kræver ekstraordinær ro og koncentration. Måske har du tidligere prøvet ophold på Ørslev Kloster, Hald Hovedgaard, eller i et lånt sommerhus. Eller du har drømt om det.

Men denne gang drømmer du om ikke selv at skulle tænke på måltider – og måske er det også meget rart at have nogen at dele dem med?! – så er et skriveophold med fuld øko forplejning på Æblegaarden det rigtige valg!

 

Vi har selv erfaringer med journalistisk arbejde, og at skrive og udgive bøger, og tager også gerne en snak om dit bogprojekt eller hvad du nu måtte arbejde på.

 

Men vi blander os i øvrigt ikke i, hvad du vil bruge dit retreat eller fordybelsesophold til.
Du er også velkommen til at komme på retreat og meditere og gå ture i skoven. Og hvis du kunne tænke dig at få en særlig kurdiæt under dit ophold kan det også i de fleste tilfælde arrangeres.

 

På retreat ophold har du som udgangspunkt enkeltværelse og der vil således max. være plads til to retreat gæster ad gangen. Retreat ophold tilbydes i perioden 1. oktober – 1. maj.

Aktuelle datoer for retreat ophold

Den 3. – 8. oktober 2021 – UDSOLGT

Den 1. – 6. november 2021 – En plads ledigt!

Den 22. – 27. november 2021 – UDSOLGT

Den 23. – 28. januar 2022 – En plads ledigt!

Den 20. – 25. februar 2022

 

Ønsker du kortere retreat ophold på 2-3 dage, eller er I allerede to personer, som gerne vil på retreat ophold sammen er du altid velkommen til at spørge om specifikke datoer udover ovenstående.

Prisen er kr. 775,- pr. døgn for overnatning og fuld forplejning.

 

Aeblegaarden B&B Home baked bread

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Booking