Lidt om os

Dine værter på Æblegaarden er Sannie Teresa og Jacob Burén.
Vi er ikke helt almindelige. Men vi har fødderne solidt plantet på jorden.
Vi insisterer på nærvær og gæstfrihed i kontakten med vores gæster. Vi elsker at udveksle meninger og historier. Men vi giver omvendt også plads til tilbagetrækning og fordybelse.

 

Et besøg på Æblegaarden B&B på Langeland er som at besøge omsorgsfulde slægtninge – uden de familiære forpligtelser, der ofte hører med til et besøg hos Tante Oda.

 

Hvis du er interesseret i at vide hvordan det hele startede, kan du læse Æblegaardens historie her

Sannie Teresa Burén

Sannie Teresa Burén

Storyteller og fotograf. Helhjertet og kreativ i alle livets aspekter. Lægger vægt på det eventyrlige i livet og elsker gode historier. Er altid i gang med at lære noget nyt og forsvinder ofte ind i nye projekter. Kører på café latte og daglige gå-ture i naturen.

Jacob Burén

Jacob Burén

Professionel it-nørd, lidt af en handyman, passioneret tangodanser og tango dj. Elsker mørk chokolade, god rom, havet og sin voksne datter. Læser en masse skønlitteratur, ved en del om jazz og har engang været bodyguard for Master Fatman.

 

 

Sammen driver vi desuden vintage og antik butikken byBurén, hvor vi sælger skønne gamle ting samt Sannie’s  blomsterfotos.  Butikken på Langeland er åben i sommerferien og udvalgte weekender i løbet af året. Vi åbner også altid gerne for vores B&B gæster efter aftale. Og vores webshop (som det hele startede med) er altid åben! Klik på billedet herover, hvis du er nysgerrig!

 

 

Vores værdier

Vores værdier handler dybest set om respekt for livet og om at anerkende den dybe samhørighed vi, som mennesker, har med alt levende. Vi, som deler denne klode, deler ilt og dermed alt.

 

Vores egen oplevelse af verden afgør, hvordan den ser ud. Vender vi den på hovedet, ser den anderledes ud – vanvittig måske. Men også fuld af nye, ukendte muligheder, for den der tør se det.

 

Det er derfor inspiration er så vigtig. Inspiration betyder ”at drage ånden ind”. Den opleves ofte som en impuls, en gnist, en idé der undfanges. Eller blot som glæde. Den får os til at føle os mere levende og giver os lyst til at kaste os ud i nye eventyr – og dermed nye løsninger.

 

Aeblegaarden B&B Sannie Teresa & Jacob Buren

 

På Æblegaarden ser vi det som en af vores fornemmeste opgaver at skabe nogle rammer, som styrker og fremmer denne proces.

 

På det helt konkrete plan betyder det blandt andet, at vi gør en del ud af at forholde os konstruktivt til de udfordringer klimaforandringerne og andre miljøubalancer byder os.

 

For naturen er ikke bare til pynt. Den er en del af os og vi en del af den. Når vi går i skoven, langs marker og levende hegn, når vi bader i havet – eller kigger ud af vinduet og får øje på et rådyr – mærker vi i særlig grad dét fællesskab og at vi skal værne om mangfoldigheden.

 

Når vi om aftenen, i stilheden, kigger op på stjernerne og den indigoblå himmel, forstår vi, at vi blot er en lillebitte del af noget uendeligt stort.

Vi glæder os til at høre fra dig

Booking