Æblegaardens tiltag for at mindske spredning af Covid-19

I bryggerset (som også fungerer som indgang for gæster) er der en vask. Her finder I flydende håndsæbe og små ”en gangs håndklæder”, som vi beder jer om at bruge ved ankomsten – og hver gang herefter, hvor I ankommer til huset udefra. I bedes desuden sørge for håndvask (som minimum) før hvert måltid.

 

Vi har øget fokus på rengøring, især af badeværelse, spisestue og dørhåndtag, som rengøres dagligt.

 

Vi beder jer hjælpe os med så vidt muligt at holde afstand både når vi viser jer på plads, og når I møder os eller andre gæster på gangen, i bryggerset, køkkenet eller udenfor.

 

I spisestuen spiser vi med minimum 1 meters afstand (kortere afstand kan dog forekomme for gæster, som deler værelse). Køkken/spisestue overholder pladskrav til max 8 personer.

 

I stedet for, som vanligt, at servere maden på fade og i skåle, som deles af alle, vil vi i højere grad portions anrette på tallerkener, eller i skåle/fade som deles af de gæster, som rejser sammen. Vi har desuden øget fokus på hygiejne i køkkenet – især i forbindelse med anretning af ting som ikke opvarmes før servering.

 

Ved ankomst og afrejse giver vi naturligvis ikke hånd (eller knus) men gerne andre hilseformer.

 

Vi forventer at I selv kan finde ud af at blive hjemme, hvis I bliver syge. Men vi forbeholder os for en sikkerheds skyld ret til at spørge til jeres helbred, og at afvise personer med Covid-19 symptomer.

 

Lad os passe på hinanden – sammen med afstand!