Sannie og Jacob Buren Æblegaardens værdier Bed and Breakfast - øko logi Retreat på Æblegaarden Æblegaarden serverer Æblegaarden gallery Cykelturer fra Æblegaarden Vandreturer fra ÆblegaardenÆblegaardens - En lille hemmelighedÆblegaardens galleri Kontakt Æblegaarden Æblegaardens links Æblegaardens blog Æblegaarden på engelsk

 

Æblegaarden på facobook
Æblegaarden på Pinterest
Æblegaarden på Youtube

 
Skrive retreat

Vi lever i en verden fyldt med larm. Ikke bare hørbar støj, men også kemisk, mental og mange andre former for ”larm” og forstyrrelser. Det kan være svært at finde roen helt ned i storetåen.

Dét kan man på Æblegaarden. Her er stilhed. Og ro. Den ro, der kræves for at du kan koncentrere dig om færdiggørelsen af et projekt, stresse af når du står på randen af en stress sygemelding, eller bare gerne vil bruge et par dage på at forkæle dig selv og vække sanserne til live.

Et skrive retreat er et refugium for dig der er forfatter, journalist, oversætter, studerende eller selvstændig og som måske har noget du skal have begyndt på eller noget du skal have gjort færdigt. Et stykke arbejde der kræver ekstraordinær ro og koncentration. Måske har du tidligere prøvet ophold på Ørslev Kloster, Hald Hovedgaard, eller i et lånt sommerhus. Eller du har drømt om det.

Men denne gang drømmer du om ikke selv at skulle tænke på måltider –
og måske er det også meget rart at have nogen at dele dem med?!

Under et skrive retreat på
Æblegaarden kan du desuden få en eller flere sessioner med skrive coaching, enten planlagt fra starten, eller helt akut hvis klappen skulle gå ned undervejs. Skrive coaching varetages af Sannie, der selv er skrivende, har udgivet to bøger og har mange års erfaring som coach og terapeut. Skrive coaching kan eventuelt foregå som gå-møde.

Men vi blander os i øvrigt ikke i, hvad du vil bruge dit retreat til.
Du er også velkommen til at komme på retreat og bare meditere og gå ture i skoven. Og hvis du kunne tænke dig at få en særlig kurdiæt under dit ophold kan det også i de fleste tilfælde arrangeres.

På retreat ophold har du som udgangspunkt enkeltværelse og der vil således max. være plads til to retreat gæster ad gangen. Retreat ophold tilbydes i perioden fra 1. oktober til 1. maj.

Prisen er kr. 680,- pr. døgn for overnatning og fuld forplejning.